Privatlivspolitik

Denne hjemmeside udbydes af:
Bonnier Publications International AS
Boks 433, Sentrum
0103 Oslo

Bonnier Publications International AS er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Privatlivspolitik og gældende lovgivning.

Personoplysningstyper og brug heraf
Bonnier Publications International AS indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
Vi indsamler alene de nødvendige oplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, betalingskort, købshistorik, kreditoplysninger, cookies og IP-adresse.
Dine personlige oplysninger indsamles f.eks. i forbindelse med brug af hjemmesiden, oprettelse af en aftale, kreditvurdering, deltagelse i en konkurrence, og når du fremsender et spørgsmål via email.
Bonnier Publications International AS bruger f.eks. dine personoplysninger til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser, statistik og analyser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier samt visning af markedsføringsrelateret indhold og tilbud, der er tilpasset dine interesser og hobbyer, og gør dette tilgængeligt for dig via elektronisk post eller andre teknologier (når du har bedt om det).
Bonnier Publications International AS er Nordens største udgiver af magasiner med mere end 50 titler. Flere af disse magasiner har deres egen hjemmeside. Langt hovedparten af disse hjemmesider gør brug af egne og tredjepart cookies til f.eks. at målrette annoncer over for dig. På disse hjemmesider kan du læse nærmere om, hvorvidt vi bruger cookies på hjemmesiderne og i så fald hvilke cookies og til hvilke formål.

Videregivelse af oplysninger
Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (ii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med oprettelse af en aftale med os og i forbindelse med fremsendelse af materialer eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger. Endeligt videregiver vi dine personoplysninger til sociale medier med henblik på markedsføring af Bonnier Publications International AS varer og tjenesteydelser.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos Bonnier Publications International AS, kan du rette henvendelse til os på www.kundeservice.nu (Danmark), www.kundeservice.com (Norge), www.kundtjanst.nu (Sverige), www.bonnierjulkaisut.fi (Finland) eller telefonnummer +45 39 17 20 00.
Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.
Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via [email protected] Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Hvor længe opbevares dine oplysninger?
Bonnier Publications International AS gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Ændringer
Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. Bonnier Publications International AS forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside eller via email. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Det kan du tjekke ved at se på datoen nedenfor.

Revideret den 5. Juli 2017