Menu

Say hello to Costume Mini: A new magazine and online universe devoted to mothers and life with children

Press release, Updates

Say hello to Costume Mini: A new magazine and online universe devoted to mothers and life with children

With the addition of Costume Mini, a new magazine and online universe, which primarily targets fashion-conscious mothers, Costume wants to inspire, connect and pay tribute to modern mothers.

The new magazine and online universe shares many of the same qualities Costume is known for. Filled with high quality-content and produced with the same eye for aesthetics, Costume Mini revolves around strong and smart women, inspiring stories and thoughtful reflexions on modern family life – and features interior decorating, fashion and culture.

The magazine is included in this month’s edition of Costume and will become an independent addition in the new year.

(Full version in Danish below)

 

Costume lancerer nyt magasin og onlineunivers dedikeret til inspirerende mødre og livet med børn

Med tilføjelsen af Costume Mini, der især henvender sig til stilbevidste og modeinteresserede mødre og kommende mødre, vil Costume hylde, reflektere over og give inspiration til det at være nogens mor. 

Costume Mini er et nyt magasin og onlineunivers, hvor mødre skal få inspiration og mærke  sammenholdet med andre mødre.  Et tillæg til Costume, som udforsker både glæderne og udfordringerne ved moderne familieliv i et udtryk og med samme høje kvalitet, der kendetegner modemagasinet Costume.

“Vi ser det som en naturlig videreførelse af vores æstetiske og inspirerende univers. I Costume Mini kommer vi også til at have mange stærke og kloge kvinder, inspirerende historier og relevante refleksioner, men i et nyt univers, hvor vi udforsker det at være nogens mor. Præcis ligesom vi kommer til at have masser af mode, kultur og interiør – nu altså bare også i miniform., siger chefredaktør for Costume, Rikke Amtorp Christensen.

Bundet sammen i et stilfuldt og inspirerende univers bliver vigtige historier, interviews, idéer til opdragelse, tips til det gode familieliv og masser af inspiration til minigarderoben nøgleordene for Costume Mini.

 

En troværdig stemme

Timingen er ikke tilfældig. Et forår plaget af COVID19 har fået mange til at kigge indad og fokusere på de vigtige ting i livet – og for mange er det deres børn. Derfor skal det heller ikke kun handle om alle glæderne ved at blive mor. I Costume Mini skal det lette løfte det tunge:

“I Costume mini taler vi også om det hårde ved at få børn. Vi rummer udfordringerne såvel som glæderne – det har været vigtigt for os fra starten af, da vi legede med tanken om et nyt magasin. På den måde håber vi, vi kan være med til at give mødre en stemme” fortæller Rikke Amtorp Christensen.

Også kommercielt afføder Costume Mini flere muligheder. Magasin er en af flere store samarbejdspartnere, der har set potentialet i den nye udvidelse af Costume-universet, ifølge Birgit Winkel, marketingschef for Magasin:

“Costume gav os en ny mulighed for at udfolde vores eget brand gennem Costume Minis stilrene og æstetiske univers. I samarbejde med Costumes eksperter og deres tætte forbindelse til læserne har vi skabt en flot billedserie, der smukt og troværdigt afbilder båndet mellem mor og barn.”

 

Magasinet udkommer to gange årligt. Første gang torsdag d. 8. Oktober 2020 som en del af denne måneds udgave af Costume og i det nye år som selvstændigt tillæg.

 

For mere information kontakt Head of Commercial Development Camille Berner 2577 7708 / [email protected] , Editor in Chief Rikke Amtorp Christensen 2889 3407 / [email protected] eller Key Account Manager Lene Rævehøj Lund 2278 8172 / [email protected]

 

Copyright photographs | Sarah Stenfeldt

Make your story matter

Great audiences deserve great media experiences. Yours also?

Get our ideas

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!