Menu

Woman.dk søger praktikant 

Career

Woman.dk søger praktikant 

Drømmer du om en fremtid i den digitale mediebranche? Brænder du for kommunikation, journalistik, sociale og digitale medier? Følger du med i de nyeste Netflixserier? Og er du vild med at skrive? Så er du landet det rigtige sted! Du får dine egne ansvarsområder, og dit arbejde vil spænde fra at skrive artikler, deltage i redaktionsmøder, idéudvikle og meget mere.

Om dig

Du elsker at skrive, og du brænder for digitale medier og kommunikation. Du mestrer både grammatik og sætningskonstruktion.

Du er vild med livsstilsjournalistik og elsker at følge med i de nyeste Netflix-serier.

Du har et kendskab til Photoshop og interesserer dig for sociale medier.

Du trives i en afvekslende hverdag, og du forstår at holde mange bolde i luften – også når der er travlt. Vi lever af gode ideer, og derfor er det også vigtigt, at du har masser af dem.

Til gengæld tilbyder vi et sjovt, spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få stor praktisk erfaring, gode udviklingsmuligheder samt løbende sparring.

Søg stillingen som praktikant

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til [email protected]. Skriv Praktikant til Woman.dk i emnefeltet. Vedhæft også tre bud på artikelidéer til Woman.dk. Find på en rubrik og skriv kort, hvorfor du synes, de er gode idéer.

Ansøgningsfrist: 20. november.

Praktikstillingen strækker sig over fem til seks måneder, er ulønnet og skal være en del af dit uddannelsesforløb. Praktikstillingen omfatter 25-37 timer om ugen alt efter skolegang og fritidsarbejde. Ved årsskiftet skal vi flytte fra Frederiksberg til Østerbro, men det er stadig usikkert, hvilken dato vi præcis rykker.

Vi søger praktikanter, som kan starte i januar eller februar 2021.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!