Menu

Bobedre.dk søger praktikant 

Career

Bobedre.dk søger praktikant 

BO BEDRE digital søger en praktikant, der har lyst til at være med til at skabe Danmarks bedste digitale indhold. 

Som praktikant på bobedre.dk vil du komme til at skrive om nyt dansk og udenlandsk design, spændende arkitektur, indretningstips, nye produkter fra alverdens producenter, madopskrifter og meget meget andet.

Som digital praktikant på BO BEDRE får du mulighed for at beskæftige dig med vores digitale kanaler og sociale medier. Arbejdet på den digitale redaktion omfavner alt fra produktion af artikler og video, til arbejde med sociale medier som Pinterest, Instagram og Facebook. SEO er også et vigtigt fokusområde for os, og har du erfaring med at optimere indhold til Google, er det et klart plus – men ellers skal du nok få det lært under dit ophold. 

 Vi tilbyder til gengæld en spændende hverdag i et lærerigt miljø i et ungt og sprælsk mediehus, hvor du har rig mulighed for at føre dine ideer ud i livet, bruge din kreativitet og suge til dig af erfaringer. Du får også gratis frokost og skønne magasiner. 

Om Bobedre.dk

Bobedre.dk er Danmarks største boligsite, hvor der hver måned er ca. 500.000 unikke brugere og 1 million sidevisninger. Bobedre.dk opdateres løbende med et væld af eksklusive boligsager og -tips, inspirerende artikler samt lækre billeder, der appellerer til vores kernemålgruppe – købekraftige og kvalitetsbevidste forbrugere.

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte digital journalist Helle Kjems på  [email protected] eller 71200097. 

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning + CV + eventuelt relevante resultater eller produkter til [email protected] 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. 

Praktisk

Praktikstillingen strækker sig over fem til seks måneder, er ulønnet og skal være en del af dit uddannelsesforløb. Praktikstillingen omfatter 25-37 timer om ugen alt efter skolegang og fritidsarbejde, og arbejdspladsen ligger på Østerbro. Vi søger praktikanter til start i enten januar eller februar 2021.

Vi på BO BEDRE er en del af Benjamin Media, som er en del af Bonnier Publications. Fra årsskiftet deler vi adresse på Strandboulevarden 130, 2100 København Ø. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!