Menu

HEJ MED DIG HVOR ER DU HENNE

We create great media experiences for great audiences. We live to spark curiosity, fuel passion and drive engagement through stories that matter to you. That’s how we connect.

Hos Benjamin Media er vi eksperter i medier, branding og content marketing. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi har selv skabt vores egne medier. De er blandt Danmarks største og bedste, og de fleste udkommer også i andre lande – Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Finland.

Så det hjælper vi selvfølgelig også andre brands med. At nå lige så mange mennesker. At kommunikere lige så præcist. At fortælle lige så passioneret. Og at udkomme lige så relevant. I vores egne såvel som i andres medier.

Et hybridbureau 

Benjamin Media er en moderne medievirksomhed. Vi har smeltet alt det, vi er, sammen med alt det, vi kan, og kombinerer i dag medieproduktion og bureauservices i det, vi kalder et hybridbureau. 

Så det ene kan nyde godt af det andet. Omdrejningspunktet er værdien i den gode historie. Det er den, der skaber de stærke relationer. Publicistisk og kommercielt. Vi tænker målgrupper ind i alle vores tanker. Vi ser og kender konsekvent tendenser og relevanskriterier. Fortælleformer ligger i vores blod, og søgeord sidder i vores synsfelt. Vi er vant til at tænke som læseren, brugeren, forbrugeren. Hele tiden og hele vejen rundt.

Unik rådgivning 

Benjamin Media er også en veloplagt marketingpartner. Vi har selvfølgelig færdigsyede løsninger. Men vi er først og fremmest klar til at finde de løsninger, der er skræddersyet til hvert behov. 

De løsninger, som folder et brand mest fængslende ud eller eksponerer et budskab mest effektfuldt. Som kan inkludere alt fra klassiske printannoncer til innovative, digitale formater og content marketing på tværs af kanaler. Udgangspunktet er den unikke og samlede rådgivning. 

Det sikrer vores hybridtilgang blandt andet. Vi arbejder nemlig integreret med vores eget kreative content marketing-bureau, Benjamin Creative, som aktiverer alle relevante kompetencer i huset.

Vild begejstring 

Hos Benjamin Media hverken sidder eller tier vi stille længe ad gangen. Det har vi aldrig kunnet. Vi søger hele tiden nye vinkler, metoder og markeder, fordi det er så inspirerende at begejstre! Og særligt inden for de stofområder, vi brænder for: Bolig, design, mode, skønhed, livsstil og biler. 

Det gør vi i vores egne medier: Bo Bedre, Scandinavian Living, Nordic Living, Bolig Magasinet, Bolig Pluss, Costume, Bil Magasinet, Magasinet Liv, Tara, Woman og idenyt.

Og det gør vi hellere end gerne for andre brands.

Velkommen! 

Benjamin Media er en moderne medievirksomhed.

Benjamin Media er en del af Bonnier Publications A/S. 

Benjamin Creative er en enhed i Benjamin Media.

Tilsammen udgør vi et moderne mediehus med en ambition om at “connect through stories”.

Vi producerer en række mediebrands: Bo Bedre, Scandinavian Living, Nordic Living, Bolig Magasinet, Bolig Pluss, Costume, Costume Living, Bil Magasinet, Magasinet Liv,Tara, Woman og idenyt & VoresVilla.

Alle disse bliver udgivet af selskabet Bonnier Publications International. Vi sælger både annoncer og står for mediepartnerskaber til vores egne brands og brands i moderselskabet Bonnier Publications A/S: Illustreret Videnskab, Historie, Gør Det Selv, iForm, Aktiv Træning.

Vores energi og miljøtiltag

Læs mere om vores brug af papir og elektricitet ⟶

Let's connect through stories

We create great media experiences for great audiences

Contact us

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!